Glasschade? Bel voor een glaszetter in uw buurt
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Glaszetter

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een glaszetter in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Glaszetter Glasschade

Vakkundig en snel glasherstel

Glas is van nature een kwetsbaar materiaal, dat gemakkelijk beschadigt of kapot gaat. Glasschade komt daarom ook vaak voor. Heeft u een kapotte ruit? Of heeft u te maken met andere glasschade? Dan staan de vakmannen van de Nationale Spoed Centrale dag en nacht voor u klaar.

 

Glasschade kan op veel verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld door een bal die verkeerd gemikt is of door een fiets die omvalt tegen uw voordeur. Maar ook bij een inbraak worden vaak ruitjes ingetikt. Is uw ruit stuk? Glasschade is heel vervelend en u ziet dit dan ook het liefst zo snel mogelijk opgelost. Een glaszetter kan deze werkzaamheden voor u verrichten. Via de Nationale Spoed Centrale vindt u altijd een specialist bij u in de buurt die uw glasschade kan herstellen.

 

Dag en nacht hulp bij glasschade

De glaszetters die zijn aangesloten bij het landelijke netwerk de Nationale Spoed Centrale staan dag en nacht klaar voor het uitvoeren van glas reparatie. 365 dagen per jaar! Dus ook als u op een zaterdagavond ontdekt dat uw een van de ruiten in uw woning kapot is, of midden in de nacht wordt geconfronteerd met ruitschade door bijvoorbeeld een inbraakpoging, staan onze vakmannen voor u klaar. U kunt rekenen op glaszetters die beschikken over de juiste kennis en ervaring. De aangesloten glaszetters zijn op de hoogte van de laatste technieken en maken gebruik van moderne gereedschappen om vrijwel alle vormen van ruitschade direct te kunnen herstellen.

 

Dankzij een ruim assortiment glassoorten kunnen wij uw ruit in de meeste gevallen direct laten vervangen. Is uw ruit dusdanig kapot dat vervangen niet in één keer mogelijk is? Of heeft de glaszetter de juiste ruit niet bij zich? Dan wordt er een noodreparatie uitgevoerd, zodat u uw woning in de tussentijd veilig kunt verlaten. Zodra de juiste beglazing binnen is komt de glaszetter bij u langs om uw beglazing alsnog te herstellen of plaatsen.

  • 24 / 7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van glaszetters
  • Uw glasproblemen snel opgelost
  • De glaszetter is snel ter plaatse
  • Kwaliteit is gegarandeerd

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.