Op zoek naar een glashandel? Bel 0800 1606
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Glaszetter

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een glaszetter in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Glaszetter Glashandel

Snel in contact met een glashandel

Glas wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt, zoals bijvoorbeeld de beglazing van uw woning of bedrijfspand. Glasschade is vervelend en voor nare gevolgen zorgen. Via de Nationale Spoed Centrale vindt u gemakkelijk en snel een glashandel bij u in de buurt. Deze kan uw kapotte ruit vakkundig voor u herstellen.

 

Een voordeur die te hard dicht waait of een bal die door de ruit vliegt. Een ongelukje zit in een klein hoekje, glas is een kwetsbaar materiaal en glasschade kan daarom ook snel ontstaan. Schade aan uw beglazing is vervelend. Het zorgt er niet alleen voor dat uw woning niet langer beschermd is tegen kou en vocht , maar ook ongewenste gasten kunnen uw woning gemakkelijker binnendringen. Een glashandel bij u in de buurt heeft ervaring met het herstellen of opnieuw plaatsen van beglazing, schakel deze daarom altijd zo snel mogelijk in.

 

Dag en nacht hulp van uw glashandel

Heeft u te maken met glasschade? Dan begrijpen wij het als geen ander als u met spoed op zoek bent naar een glashandel bij u in de buurt. De specialisten die bij het landelijke netwerk de Nationale Spoed Centrale zijn aangesloten staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u midden in de nacht op zoek bent naar een glaszetter of tijdens een feestdag te maken heeft met glasschade kunt u een glashandel inschakelen bij acute problemen.

 

U kunt ons netwerk ook inschakelen voor minder dringende zaken. Denk aan het vervangen van uw enkele glas door dubbel glas of het laten plaatsen van andere glassoorten. Een glashandel kan u van dienst zijn met alle werkzaamheden op het gebied van glas. Het enige wat u hoeft te doen is bellen naar de Nationale Spoed Centrale en wij verbinden u door met een glashandel bij u in de buurt.

  • 24 / 7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van glaszetters
  • Uw glasproblemen snel opgelost
  • De glaszetter is snel ter plaatse
  • Kwaliteit is gegarandeerd

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.