Drenthe - Glaszetter nodig? – Voor een glaszetter uit uw regio belt u de Nationale Spoed Centrale
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Glaszetter

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een glaszetter in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Glaszetter Drenthe

Drenthe

Contact met uw glaszetter in Drenthe via de NSC!

Direct een glaszetter nodig in Drenthe voor het oplossen van uw glasproblemen? Is er bij u ingebroken en is uw ruit kapot gegaan? Onze vakkundige glaszetters staan dag en nacht voor u klaar en dat zeven dagen per week. Wij garanderen u dat er snel een vakman bij u op de stoep staat in Drenthe om uw problemen te verhelpen.

 

Door de jarenlange ervaring en expertise bent u verzekerd van een professioneel glaszetter. Als u belt naar het spoednummer 0800 1606(gratis) komt u in contact met de glaszetter die werkzaam is in Drenthe.

Glasschade

Wat te doen bij glasschade in Drenthe?

Als u te maken heeft met glasschade is het verstandig om direct een glaszetter in te schakelen. Bel 0800 1606(gratis) en maak een afspraak met een glaszetter bij u in Drenthe. De specialist staat zo snel mogelijk bij u op de stoep. Na het maken van deze afspraak kunt u zelf de volgende twee stappen ondernemen:

 

• Maak foto’s van de schade voor uw verzekering
• Plak uw ruit dicht met hout of karton om tocht en andere schade te voorkomen

 

Heeft uw buurjongen een bal door uw ruit geschoten? Of is er een ruitje ingetikt tijdens een inbraak? Ook met acute glasschade kunt u bij de Nationale Spoed Centrale terecht, 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Glashandel

Uw glashandel in Drenthe via de NSC!

Wacht bij problemen met uw beglazing nooit te lang met het inschakelen van een specialist. Anders kan het probleem alleen maar groter worden. U kunt zich bijvoorbeeld bezeren aan een van scherpe glasscherven. Via de Nationale Spoed Centrale komt u gemakkelijk in contact met een glashandel in Drenthe.

 

In de meeste gevallen schakelt u een glashandel in voor het herstellen van glasschade. Maar een glashandel kan u ook op vele andere gebieden van dienst zijn. Denk aan het vervangen van enkel glas door dubbel glas. Wilt u nieuwe beglazing laten plaatsen in de provincie Drenthe? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0800 1606(gratis).

  • 24 / 7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van glaszetters
  • Uw glasproblemen snel opgelost
  • De glaszetter is snel ter plaatse
  • Kwaliteit is gegarandeerd

Selecteer uw plaats

Meest bezochte plaatsen

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.Video: 0900 0800 Glaszetter


De glaszetters van 0900 0800 staan 24 uur per dag voor u klaar!